Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2019

Посадовець філії Житомирського облавтодору, підозрюваний в одержанні хабара на суму 28 тис грн, перебуватиме під домашнім арештом

У середу, 8 травня 2019 року, за участю процесуального прокурора прокуратури Житомирської області, розглянуто клопотання про застосування запобіжного заходу до в.о.начальника структурного підрозділу державного підприємства «Житомирський облавтодор», підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди.
Ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира до особи застосовано запобіжний захід у виді домашнього арешту в нічну пору доби.
Як повідомлялося раніше, посадовця підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).
Зокрема, в.о. начальника одного із територіальних дорожньо-ремонтних пунктів філії «Житомирська ДЕД» ДП «Житомирський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» органи правопорядку затримали під час одержання ним неправомірної вигоди на суму 28 тис грн.
 Таку «таксу» посадовець встановив і вимагав від житомирянина за надання в оренду приміщень та прилеглої до них території, без оформлення відповідних документів.
Наразі триває досудове розслідування, яке проводить СУ ГУНП в області, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2309