Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2019

Заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив нового керівника прокуратури Житомирської області колективу відомства (ФОТО)

У  четвер, 28 листопада 2019 року, заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив колективу прокуратури Житомирської області нового керівника – Олега Василіва.
«Ми маємо відновити довіру людей до інституції прокуратури, де закон і справедливість повинні бути основою нашої роботи. Ці зміни на часі, і цього від нас чекає суспільство. Думаю, що ми з вами, разом із правоохоронними органами, органами державної влади зможемо вибудувати таку інституцію», - окреслив головні завдання Віктор Трепак.
Заступник Генерального прокурора також наголосив, що усі мають працювати на конкретний результат, особливо Житомирщина, яка має стратегічне значення для держави.
Прокурор Житомирської області Олег Василів, у свою чергу, подякував за довіру та висловив впевненість у тому, що спільно з колективом справляться із поставленими завданнями. «Колектив прокуратури Житомирської області здатен долати труднощі, які зустрічаються у повсякденній роботі. Ми будемо продовжувати працювати над зміцненням авторитету прокуратури Житомирщини та органів прокуратури у цілому», - додав Олег Василів.
У заході взяли участь та привітали прокурора області голова Житомирської обласної державної адміністрації, голова Житомирської обласної ради, керівники правоохоронних органів.
Довідково: Олег Василів народився 17 квітня 1984 року у м. Моршин Львівської області.
Вищу освіту здобув у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, у 2008 році закінчив Національну академію прокуратури України.
В органах прокуратури – із 2006 року. За цей час обіймав посади прокурора, а також керівні посади в органах прокуратури, зокрема, заступника прокурора області. До призначення на посаду прокурора Житомирської області працював на посаді першого заступника прокурора Житомирської області.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 3433