Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2020

Жителі Житомирського району поскаржилися прокурору області Олегу Василіву на стан досудового розслідування у кримінальних провадженнях (ФОТО)

У вівторок, 28 січня 2020 року, прокурор Житомирської області Олег Василів провів особистий прийом жителів Житомирського району, який відбувся за участі керівника Житомирської місцевої прокуратури Івана Островського.
До прокурора області із заявами та скаргами на особистий прийом звернулися близько десяти жителів Житомирського району, серед яких – представники громадських організацій, депутати селищної ради та пенсіонери. 
Зокрема, голова однієї з громадських організацій району звернувся до прокурора області з проханням взяти на контроль стан досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо фактів незаконного використання бюджетних коштів в одній із сільських рад.
Скарга одного з пенсіонерів стосувалася неналежного розгляду органами поліції повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення та невнесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Окрім того, інші місцеві жителі скаржилися на стан досудового розслідування у кримінальних провадженнях за фактами шахрайських дій та прийнятих у них процесуальних рішень.
Також до керівника обласного відомства звернувся депутат Новогуйвинської селищної ради щодо незаконної передачі у приватну власність земельних ділянок лісового фонду на території Житомирського району.
Прокурор області Олег Василів вислухав усіх громадян, прийняв від них заяви і скарги, розгляд яких доручив відповідним заступникам та керівнику Житомирської місцевої прокуратури.
Питанню особистого прийому громадян прокурором області та його заступниками, а також керівниками місцевих прокуратур і надалі приділятиметься належна увага.
Додатково повідомляємо, що наступні виїзні прийоми керівництвом прокуратури області відбудуться 30 січня 2020 року, зокрема, у смт Пулини та м. Коростень.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1762