Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.02.2020

На Житомирщині 23-річного водія обвинувачують у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної події, унаслідок якої загинули дві неповнолітні дівчини

Коростишівська місцева прокуратура забезпечує публічне обвинувачення у справі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, що сталося у Попільнянському районі.
  У справі, яку розглядає Андрушівський районний суд, 23-річного водія обвинувачують у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 286 КК України.
За даними органу досудового розслідування, 12.10.2019, опівночі, водій, керуючи автомобілем «Seat Ibiza», у салоні якого знаходилися ще четверо пасажирів, рухаючись по автодорозі «Ставище-Попільня» зі сторони  с. Квітневого у напрямку смт Попільня, не врахував дорожню обстановку, допустив занос свого автомобіля та виїхав за межі проїзної частини, де зіткнуся із деревом.
Унаслідок порушення Правил дорожнього руху та скоєння дорожньо-транспортної події, 16-річна пасажирка, жителька смт Попільні, від отриманих травм померла на місці пригоди.
Інша пасажирка, 15-річна жителька смт Попільні, отримала тяжкі тілесні ушкодження та була доставлена до медичного закладу, де померла, не приходячи до свідомості.
З огляду на тяжкі наслідки скоєного злочину, водія автомобіля «Seat Ibiza» затримано правоохоронцями на місці події та в подальшому взято під варту без права внесення грошової застави.
Довідково:    санкція зазначеної статті передбачає покарання у позбавлення волі від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1773