Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2020

Завершилися два етапи атестації прокурорів регіональних прокуратур (ФОТО)

   
    У четвер, 5 березня 2020 року, закінчилося проходження перших двох етапів атестації прокурорів регіональних прокуратур, що відбувається у межах реформування органів прокуратури України.
    У перших двох етапах, які складалися із двох іспитів у формі анонімного тестування, зокрема, на знання і вміння застосування законів та на загальні здібності і навички з використанням комп’ютерної техніки, взяли участь 86 прокурорів апарату прокуратури Житомирської області.
    Успішно пройшли тестування, набравши достатню або вищу кількість балів 77 прокурорів, що є одним із найкращих результатів по Україні.
    Водночас, під час тестування на загальні здібності першого дня, 2 березня, стався технічний збій, у звязку з чим не всі змогли скласти іспит. З огляду на технічні обставини, кадровими комісіями вирішуватиметься питання щодо надання можливості пройти тестування у додатково визначений день.
    Нагадаємо, перший та другий етапи атестації проходили протягом чотирьох днів - з 2 по 5 березня 2020 року, відповідно до графіка, затвердженого Офісом Генерального прокурора. Також, з метою забезпечення безперервності роботи регіональної прокуратури, загальна кількість працівників була рівномірно, по 23-24 особи, розподілена на чотири дні.
    Кожний, хто успішно пройшов тестування, допущений до проходження останнього, третього етапу – виконання практичного завдання та співбесіди з кадровою комісією.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2243