Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2020

У Бердичеві взяли під варту підозрюваного у збуті наркотичних засобів до виправної колонії, який перебував у розшуку

Бердичівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді клопотання щодо застосування запобіжного заходу підозрюваному у зберіганні та збуті наркотичних засобів ув’язненим Райківської виправної колонії.
За результатом розгляду ухвалою Бердичівського міськрайонного суду 11.03.2020 особі застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів із правом внесення грошової застави у розмірі 42 тис грн.
За версією слідства, 27-річний мешканець Житомирського району зберігав та збував наркотичні засоби у місця позбавлення волі. Зокрема, придбані наркотичні засоби фасував у пакети, додаючи для збільшення ваги ще й камінці та картоплю, щоб зручно було перекидати через високу огорожу на територію виправної колонії.
Працівники колонії у червні 2019 року затримали місцевого «наркоділка» безпосередньо на місці скоєння злочину, а наркотичні засоби вилучили (концентрат макової соломки у перерахунку на суху речовину 0,415 г, а також 4,3 г метадону та 173,2 г канабісу). 
Після повідомлення йому про підозру (24.01.2020) у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання, збут та передача наркотичних засобів у місця позбавлення волі) був оголошений у розшук. Однак вже 10.03.2020 місцезнаходження підозрюваного встановлено та затримано.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Бердичівський ВП.
Бердичівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1934