Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2020

На Житомирщині розпочали кримінальне провадження за фактом пожеж в Овруцькому районі, унаслідок яких відбулося загоряння будинків та лісового масиву

    За процесуального керівництва Коростенської місцевої прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом знищення вогнем лісових масивів на території Овруцького району (ч. 1 ст. 245 КК України).
    За даними слідства, пожежа розпочалась 16.04.2020 вдень, близько 12 години, від загорання сухої трави неподалік с. Рудня. Також осередки займання виникли й в інших місцях, поблизу сіл - Острови, Дівошин, Журба, Магдин та Личмани Овруцького району, знищивши близько 40 будинків.
    Вогонь перекинувся і на лісові насадження, унаслідок чого виникли пожежі значних лісових масивів у ДП «Словечанський лісгосп АПК»,  ДП «Овруцьке спеціалізоване лісове господарство, ДП «Словечанське лісове господарство» ДП «Овруцьке лісове господарство».
    Станом на 17.04.2020 пожежу не локалізовано.
    Наразі встановлюється остаточна кількість постраждалих від пожежі садиб, сума завданих збитків та площі згоряння лісових насаджень.
    Досудове розслідування проводить Овруцьке відділення поліції.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 5220