Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.04.2020

У Хорошівському районі двом квартирним крадіям повідомили про підозру у скоєнні злочину, а їхнього спільника оголошено у розшук

Коростишівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом викрадення майна із заміського будинку державного службовця, що сталося у Хорошівському районі.
Наразі злочин розкрито та встановлено, що до крадіжки причетні троє  жителів сусіднього – Черняхівського району, віком 20, 25 та 30 років.
Двом особам, за погодженням із процесуальним прокурором, повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена групоб осіб, з проникненням в житло).
Дії третього спільника кваліфіковані за ч. 3 ст. 185 та ч. 1 ст 262 (викрадення вогнепальної зброї та бойових припасів) КК України. Однак, у зв’язку із неможливістю встановлення його місцезнаходження, 21.04.2020 особу оголошено у розшук. 
За версією  слідства, троє осіб  у ніч з 11 на 12 квітня цього року, з метою власної наживи, пошкодивши металопластикове вікно, проникли до заміського будинку в с. Губенкове Хорошівського району, звідки викрали особисті речі потерпілого – нагородну зброю – вогнепальний пістолет марки Форд-14 ТП та бойові патрони до нього, побутову техніку, господарські інструменти.
 Більшість викраденого майна зловмисники збули, а частину заховали.
Досудове розслідування проводить Хорошівське відділення поліції.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2592