Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2020

У Хорошівському районі водій у стані алкогольного сп’яніння погрожував патрульним поліції – обвинувальний акт стосовно нього передано до суду

Коростишівською місцевою прокуратурою, за результатами досудового розслідування, затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом погроз насильством працівникам поліції при виконанні ними своїх службових обовязків.
Наразі обвинувальний акт за  ч. 1 ст. 345 КК України скеровано до суду для розгляду по суті.
Подія сталася у березні цього року, у с. Топорище Хорошівського району, близько другої години ночі.
За даними слідства, 49-річний місцевий житель, рухаючись на тракторі сільською вулицею, порушив правила дорожнього руху. Зупинивши порушника, патрульні поліції з’ясували, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння, у зв’язку з чим розпочали складання стосовно нього протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного сп'яніння).
Однак водій, не погоджуючись із діями правоохоронців, з метою перешкоджання виконанню патрульними поліції службових обов’язків, вимагаючи повернення водійського посвідчення, в присутності інших осіб, тримаючи у руках за спиною мачете, погрожував насильством патрульним поліції, поводив себе брутально, чинив активну фізичну протидію, ображав честь та гідність працівників поліції нецензурною лайкою.
Справу розглядатиме Володарсько-Волинський районний суд.
Публічне обвинувачення здійснюватиме Коростишівська місцева прокуратура.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2787