Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.06.2020

У Житомирі викрили місцевого жителя, який підозрюється у незаконному придбанні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї і бойових припасів (ФОТО)

    У середу, 10 червня 2020 року, за процесуального керівництва прокуратури Житомирської області, у межах досудового розслідування кримінального провадження, слідчими слідчого управління ГУНП в області спільно із співробітниками  ВБКОЗ Управління СБУ в області викрито місцевого жителя під час незаконного збуту вогнепальної зброї та бойових припасів.
    Зокрема, 66-річний житомирянин, безпосередньо у приміщенні гаража, де незаконно зберігав зброю, організував передачу та збут іншій особі цілий арсенал зброї та бойових припасів, серед яких – бойовий пістолет, автомат Калашникова та два магазини патронів до нього, а також інші бойові припаси, за що отримав 100 тис грн.
    Зброю та бойові припаси вилучено, фігуранта справи затримано у порядку ст. 208 КПК України.
    У четвер, 11 червня 2020 року, особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 263 КК України (придбання, зберігання та збут вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу).
    Наразі вирішується питання щодо застосування підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
    Досудове розслідування проводить слідче управління ГУНП в області.
    Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво.
    Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1924