Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.06.2020

ДО УВАГИ ЗАЯВНИКІВ ТА ЗАПИТУВАЧІВ ІНФОРМАЦІЇ!

    Незважаючи на продовження обмежувальних карантинних заходів, запроваджених в Україні через коронавірусну хворобу COVID-19, органи прокуратури області продовжують працювати у штатному режимі.
    З метою недопущення поширення коронавірусної інфекції, прийом громадян в органах прокуратури області призупинено на визначений Урядом період карантину. Допуск до адміністративних будівель органів прокуратури тимчасово обмежено.
    Разом з цим, в умовах карантину громадяни не позбавленні можливості письмового звернення до органів прокуратури, у тому числі шляхом подачі звернення на офіційні електронні поштові адреси регіональної та місцевих прокуратур, телефони «гарячих ліній», які розміщені на офіційному сайті прокуратури Житомирської області https://zhit.gp.gov.ua/ua/tel_hotline_emails , поштові скриньки для звернень або звичайним поштовим зв’язком. 
    Звертаємо увагу, що у зверненні має бути зазначене прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, викладена суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинне бути підписане заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначена електронна поштова адреса, на яку заявнику може бути надіслана відповідь, або відомості про інші засоби зв'язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.
    Звернення, оформлене без дотримання зазначених вимог, повертається заявнику з відповідними роз'ясненнями не пізніше, як через десять днів від дня його надходження, крім випадків, передбачених частиною першою статті 7 Закону України «Про звернення громадян».
    Дякуємо за розуміння!
Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень та запитів
прокуратури Житомирської області
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: .
кількість переглядів: 1699