Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2020

У Новоград-Волинській місцевій прокуратурі на координаційній нараді обговорили стан запобігання і протидії злочинності та корупції (ФОТО)

     У Новоград-Волинській місцевій прокуратурі, під головуванням керівника місцевої прокуратури Олександра Башинського, відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів з порядком денним «Про стан запобігання і протидії злочинності і корупції у Новоград-Волинському, Баранівському, Романівському, Ємільчинському та Пулинському районах» (райони, що підпадають під юрисдикцію місцевої прокуратури).
    На нараді взяли участь і виступили керівники Новоград-Волинського МРВ УСБУ, Новоград-Волинського ВП ГУ Нацполіції, територіальних районних секторів філії «Центр пробації».
    Відкриваючи роботу наради, Олександр Башинський зауважив, що завдяки спільним діям місцевої прокуратури та територіальних правоохоронних органів з початку року вдалося закріпити позитивні тенденції щодо стабілізації криміногенної ситуації у зазначених районах.
    Зокрема, усіма територіальними підрозділами поліції забезпечено розкриття злочинів у відсотковому відношенні вище середньообласного,  активізовано роботу щодо виявлення наркозлочинів, злочинів у сфері незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами.
    Водночас керівник місцевої прокуратури наголосив на необхідності вжиття додаткових заходів з протидії злочинам у бюджетній системі, у сферах протидії корупції й охорони довкілля, а також щодо зниження рівня злочинності серед неповнолітніх, запобігання порушенням правил безпеки дорожнього руху зі смертельними наслідками тощо.
     На нараді також виступив заступник керівника Новоград-Волинської місцевої прокуратури Іван Островський, який детально проаналізував стан  криміногенної ситуації у підпорядкованих районах.
    Учасниками наради, за результатами обговорення проблемних питань, прийнято рішення щодо вжиття невідкладних скоординованих заходів, спрямованих на посилення запобіганню та протидії злочинності і корупційних проявів.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1641