Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.12.2020

Прокурори привітали вихованців Бердичівської спеціальної школи з Днем Святого Миколая (ФОТО)

    Сьогодні, 18 грудня, прокурори побували у Бердичівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті (с. Гришківці) та від імені колективу  Житомирської обласної прокуратури привітали дітей з Днем Святого Миколая і Новорічними святами.
    Цьогоріч Святий Миколай порадував вихованців школи не лише смачними гостинцями – солодощами, різноманітними смаколиками, фруктами, а й корисними подарунками.
    Зокрема, заступником керівника обласної прокуратури Сергієм Зубаком та начальником відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Оксаною Кайданович дітям вручено волейбольні мячі, тенісні ракетки, зручні килимки для занять спортом.
    До привітань також, із подарунками, долучилися керівник Бердичівської місцевої прокуратури Віталій Шпак та його перший заступник Вадим Кожухар.
    Як зазначили педагоги, такі подарунки особливо необхідні для формування у вихованців школи здорових навичок, елементів комунікації та сприяють соціалізації підлітків, що є актуальним у наш час.
    Гості побажали дітям здоров’я, гарного настрою, впевненості, вірити у свої сили та в те, що святий Миколай завжди допомагає здійсненню найзаповітніших мрій.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1698