Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.03.2021

В Андрушівці припинено спробу відновити гральний бізнес – вилучено майже півтора десятка комплектів комп’ютерної техніки (ФОТО)

    За процесуального керівництва Бердичівської окружної прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор чи лотерей (ч.1 ст.203-2 КК України).
Так, у ході досудового розслідування, прокурорами спільно із співробітниками Управління СБУ в області виявлено та припинено спробу відновлення функціонування грального закладу, розташованого у нежитловому приміщенні, що у центрі міста Андрушівки.
Встановлено, що бізнес-ділки, під виглядом продажу лотерейних білетів та внесення електронних платежів, надавали доступ до азартних ігор через мережу Інтернет у гральному закладі, де раніше була вже припинена незаконна діяльність.
Під час проведеного 17.03.2021 санкціонованого обшуку вилучено 13 комплектів комп’ютерної техніки зі встановленим програмним забезпеченням, флеш-накопичувачі, а також грошові кошти, отримані від забороненого законом грального бізнесу.
Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, встановлюються обставини та особи, причетні до організації функціонування незаконного грального закладу.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1931