Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2021

У Коростенському районі викрили вирощування конопель – вилучили майже півтори сотні рослин коноплі та близько 3 кг сухого канабісу

За процесуального керівництва Малинського відділу Коростенської окружної прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом незаконного виготовлення та  зберігання наркотичних засобів (ч. 1 ст. 309 КК України).
У межах досудового розслідування проведено санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта.
Під час обшуку, проведеного працівниками поліції за оперативного супроводу УБН в Житомирській області, виявлено та вилучено півтори сотні рослин коноплі, близько 3 кг сухого канабісу та 3 г насіння конопель, мисливські набої, балаклави та інші речі.
Установлено, що незаконним вирощуванням та сушінням конопель в одному із сіл Коростенського району займалася група з трьох чоловік, один з них – житель Херсонської області. Для цього збудували теплицю, обладнали її поливальною системою, а місце замаскували навкруги посіяною кукурудзою.
Наразі тривають необхідні слідчі (розшукові) дії, встановлюється місцезнаходження двох інших фігурантів кримінального провадження, призначено експертизи наркотичних засобів.
Також процесуальним керівником погоджено клопотання про накладення арешту на вилучені рослини коноплі, сухий канабіс, насіння конопель та інші речі.
Досудове розслідування проводить відділення поліції №1 Коростенського районного управління поліції.
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1125