Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2021

До 9 років позбавлення волі засудили члена організованої групи, який поштою збував наркотичні засоби та психотропні речовини

   Житомирською обласною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом систематичного збуту наркотиків організованою групою.
   Вироком Житомирського районного суду від 24.09.2021 одного із членів угруповання засуджено за ч. 3 ст. 307 КК України до 9 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.
   Установлено, що з листопада 2020 року по лютий поточного року учасники злочинного угруповання, згідно розробленого ними прейскуранту, приймали замовлення на наркотики від потенційних покупців у створеному ними Телеграм-каналі, отримували оплату через електронні платіжні системи  та здійснювали поштові відправлення канабісу, амфетаміну, лізергіду, метилметкатинону та інших заборонених у обігу речовин за вказаною замовниками адресою. Доведено більше 40 фактів незаконного збуту  особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин.
   Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось СУ ГУНП в області, оперативний супровід – ВБКОЗ УСБУ в області.

Автор: Прес-служба обласної прокуратури
кількість переглядів: 1144