Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2023

За ініціативи обласної прокуратури проведено зустріч з представниками бізнес-середовища для обговорення нагальних проблем

В умовах повномасштабної військової агресії Держава та бізнес мають працювати максимально злагоджено, а правоохоронці діяти виважено, знаходячи розумний баланс між виконанням завдань кримінального провадження та законними інтересами бізнес-середовища.
Саме питання таких взаємовідносин обговорено на робочій зустрічі, яка за ініціативи обласної прокуратури відбулася 21 лютого у Житомирі за участі представників Офісу генерального прокурора, бізнес-асоціацій держави та області, Житомирської обласної військової адміністрації.
Започаткований новий формат прямого відкритого діалогу має на меті зменшення ризиків в діяльності суб’єктів господарювання, надання гарантій захисту в межах правового поля від неправомірних посягань.
«Нівелювання незаконної протидії та тиску на бізнес – одне з важливих завдань прокуратури. Прокурори здатні забезпечити виконання повноважень у межах, визначених кримінально-процесуальним законом, та затверджених Стандартів діяльності прокурорів у сфері захисту інвестицій під час досудового розслідування», - окреслив формат стосунків відомства з бізнесом Олександр Білошицький.
Під час спілкування підприємці зауважили про актуальність пошуку нових шляхів та налагодження комунікації між правоохоронними органами і бізнесом та висловили свої пропозиції і бачення щодо конструктивної взаємодії.

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1786