Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2023

Горе-хрещеного засудили на 15 років за гратами за ґвалтування і розбещення двох малолітніх похресниць

За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Бердичівської окружної прокуратури громадянина визнано винним у зґвалтуванні та розбещенні малолітніх, вчинених повторно (ч. ч. 4, 6 ст. 152, ч. 2 ст.156 КК України).
Його засуджено до позбавлення волі строком на 15 років.
Також відомості щодо обвинуваченого внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.
Прокурори у суді довели, що чоловік упродовж декількох років ґвалтував та скоював розбещення двох малолітніх сестричок, своїх похресниць. Це житель Коростишева, на той час йому було 47 років. 
Наругу над потерпілими вчиняв, коли приїжджав у сусідній район, де  проживала родина. Інколи засуджений забирав похресниць до себе додому ‘погостювати’. Використовував безпорадний стан малолітніх. Дітей залякував та «задобрював» подарунками- купував мобільні телефони, планшет, одяг взуття, давав гроші, щоб нікому не розповіли.
У суді свою вину не визнав.
На підставі наданих ювенальним прокурором доказів, численних показів свідків та потерпілих, висновків експертиз, у тому числі судово-психіатричних, винуватість чоловіка у скоєнні особливо тяжких злочинів доведена повністю.
З дня затримання його взято під варту, де він перебуватиме і до набуття вироком чинності.

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1513